עוף במרינדת תמרהינדי וסילאן של מומו
רבות דובר פה כבר על מה שקורה לעוף שנצלה על הספינר.
אין מה לומר עוף וספינר זה סיפור אהבה!
קשה ליפול פה ומדהים שהארוחה תמיד יוצאת פשוט חלומית במינימום מאמץ
מומו מגיש כאן את מתכון הדגל שלו שאף פעם לא מאכזב, כי מה עוף אוהב יותר מרוטב חמוץ מתוק?
יאללה רוצו לנסות
המצרכים
עוף שלם
תבלין לפרגית
פפריקה מתוקה
תמרהינדי
סילאן
שמן זית
תבלין לפרגית
פפריקה מתוקה
תמרהינדי
סילאן
שמן זית
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כלל חומרי המרינדה בקערה, מעסים את המרינדה אל תוך העוף.
מכסים ומכניסים למקרר לכ- 24 שעות להחדרת הטעמים.
מומלץ להוציא את העוף מה מקרר כשעה -שעתיים לפני העלייה לאש.
קושרים את העוף ומעלים על הספינר לשעתיים וחצי – שלוש בחום נמוך-בינוני.
בתיאבון!