שורטריבס על הספינר של דניאל

אם אתם אוהבים בשר שנמס בפה “בקטע קיצוני” כמו שדניאל אומר, זה המתכון בשבילכם.
צלייה איטית וארוכה, low&slow אף פעם לא מאכזבת בנתחים שמנמנים
היא מעניקה קראסט משוגע מבחוץ ושומרת על העסיסיות המושלמת מבפנים
יש כאלה שלא מנסים אפילו נתחים שמצריכים זמן צליה ארוך, ואנחנו אומרים לכם – חכו שתתחילו
ועם הספינר כמו תמיד – תקתקו את התיבול והשיפוד ושבו לשתות משהו בנחת עד שהוא משלים את העבודה.

שורטריבס על הספינר – התחלנו

המצרכים:

נתח שורטריבס במשקל של כ- 4.5 ק”ג
חרדל דיז’ון
מלח
פלפל שחור
שום גבישי

הוראות הכנה:

לערבב את כל מרכיבים ומרוח על גבי הנתח
להרכיב את שיפוד הספינר ולשפד עליו את הנתח.
לתת לו להסתובב בנחת כ – 5.5 שעות על גובה חצובות מקסימלי.
מתחילים עם אש גבוהה ולאחר מכן ממשיכים בצלייה מעל גחלים לוחשות
עד לטמפ’ פנימית של כ- 90 מעלות
מומלץ לבדוק פרוב טנדר* עד שמרגישים שהנתח רך מספיק

*פרוב טנדר – חדירה קלילה בלי התנגדות של מד חום/שיפוד/סכין

א-מ-א-ל-ה-!

בתיאבון!