לה הויה דה לה פאמפאס – צ’מיצ’ורי מקסיקני של רון חיימוביץ’

צ’ימיצ’ורי טוב תמיד מחמיא לבשר, אבל הוא חייב להיות טוב טוב טוב, עם טעמים עזים ומדוייקים.
הנה המתכון לצ’ימיצ’ורי מקסיקני שיחמיא לכל סטייק ולא רק בתוך טאקו או בוריטו

המצרכים:

צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
8 פלפל הבנרו
4 פלפל ירוק חריף
2 לימונים שלמים קלופים
10 שיני שום קלופות
2 כוסות שמן זית איכותי
1 כף גדושה פלפל לבן
1 כף רגילה מלח

הוראות הכנה:

לטחון את הכל עד לקבלת מסה חלקה
לתת לשכב יום במקרר לפני הגשה
ולהגיש מעל הבשר

בתיאבון!
*צילום: דוד מיואל