שוק טלה במילוי עגבניות, שום ועלי גפן ממולאים באורז – של אוהד יבקובסקי
טוב, תודו שכזה עוד לא ראיתם.
מה יותר כייף מלקוח שמגלה לנו עולם חדש שעוד לא ניסינו?
אוהד יבקובסקי מציג – שוק טלה, ללא העצמות ממולאת בעגבניות, שום ועלי גפן ממלואים באורז.
וואי וואי!!
המצרכים
למילוי שוק הטלה:
שוק טלה ללא העצמות במשקל 2.5 ק”ג
עלי גפן ממלואים
עגבניות חתוכות
שיני שום לפי הטען
פלפל שחור
מלח
לזיגוג:
שומן כבש
מי מלח
סמוקי מייפל
קינמון לפי הטעם
אופן ההכנה
קוצצים את השום והעגבניות מערבבים עם עלי הגפן ומתבלים.
פותחים כיס בשוק הטלה ה”מפולטת” וממלאים, סוגרים את הכיס כך שלא ייפתח במהלך הסיבוב.
משפדים את הנתח בזהירות רבה על הספינר, מומלץ לקשור אותו להידוק.
צולים כ 2.5-3 שעות מעל חום נמוך-בינוני למידת עשייה מדיום-מדיום וול.
במהלך הצלייה מזלפים מעל הנתח שומן כבש מומס עם מי מלח, סמוקי מייפל וקינמון.
בתיאבון!