ראב “ממפיס דאסט” של פונדק דה-לוקס

ראבים הם עולם ומלואו והם פשוט נהדרים על נתחים שלמים.

ישנם ראבים רטובים ויבשים, ממפיס דאסט היא תערובת יבשה של תבלינים ועשבי תיבול והתפקיד שלה הוא להוסיף טעם עז וצבע לבשר ולהעניק לו את הקראסט הטעים הזה.

המצרכים

6 כפות מלח גס
2 כפות סוכר
2 כפות פפריקה
1 כף אורגנו
1 כף פלפל שחור
2 כפיות אבקת שום
2 כפיות אבקת בצל (לא אבקת מרק בצל, אבקת בצל בדומה לאבקת שום)
2 כפיות פטרוזיליה יבשה
1 כפית כמון
1 כפית חרדל
1 כפית זרעי סלרי
1 כפית טימין
רבע כפית פלפל קאיין
חצי כפית זרעי שומר
רבע כפית פלפל לבן
שלושת-רבעי כוס מיץ תפוחים (למריחה בסיום הבישול).

אופן ההכנה

טוחנים את כל התבלינים במטחנה, מצפים את הנתח מכל הכיוונים עד שהוא מכוסה וצולים,
בסיום הצלייה ולפני ההגשה מברישים במיץ תפוחים.

בתיאבון