סלט עוף מעושן של אורי סיני
תכלס, לא בטוח שיישארו לכם שאריות מהעוף אחרי שתצלו אותו על הספינר, זה פשוט כל כך עסיסי שאי אפשר להפסיק לאכול.
אבל אם אתם חכמים, תכינו מראש כמות גדולה!
ומה יותר כייף מלהפוך את שאריות הארוחה של אתמול, לארוחה המשודרגת של היום בחמש דקות עבודה?
הרכיבים
לסלט:
שאריות עוף מעושן שנצלה על הספינר
מלפפונים חמוצים
פלפל אדום
בצל סגול
פלפל חריף
*ניתן להוסיף גם חסה אייסברג לגרסא קלילה יותר של הסלט*
למיונז לימוני
200 גרם מיונז
1 שן שום
1 לימון
גרידת לימון
1/4 כפית מלח
לערבב את כל הרכיבים היטב ולהוסיף לסלט לפי טעמכם
אופן ההכנה
מפרקים את כל שאריות העוף המעושן וחותכים לקוביות, חותכים מלפפונים חמוצים, פלפלים אדומים ובצל סגול, לקוביות קטנות, אוהבי החריף יכולים להוסיף פלפל חריף טרי חתוך לקוביות קטנות מאוד.
מוסיפים מיונז לימוני, מערבבים הכל, מניחים על טוסט או אוכלים ישר מהקערה.
בתיאבון!