שווארמה נתח קצבים של מתן צפריר
אחח… שווארמה אהובתנו. כשמתחילים לעשות שווארמה על הספינר, קשה לחזור לנתחים אחרים.
זה פשוט מעולה. כל כך טעים ויש כל כך הרבה אפשרויות של נתחים שונים.
אין כמו להכין שווארמה ביתית ועם הספינר זה באמת כל כך פשוט שאין סיבה לא לעשות זאת לבד.
הנה מתכון של מתן צפריר, לקוח שלנו שלא מפסיק להפתיע אותנו ביצירתיות שלו בשימוש בספינר.
מתן פינק אותנו במתכון שלו לשווארמה, המתכון המועדף עליו על הספינר.
תאמינו לנו שאתם חייבים לנסות אותו.
המצרכים
נתח קצבים פרוש דק (אנטרניה)
מלח אטלנטי
פלפל גרוס
אופן ההכנה
משפדים את נתחי האנטרניה (נתח קצבים דק) על הספינר, מתבלים במלח אטלנטי ופלפל גרוס
מסובבים מעל האש עד טמפרטורת פנים של 56 מעלות, כ 4-5 שעות בגובה חצובות כמעט מקסימלי.
המלצה חמה של מתן
להגיש עם טחינה-עמבה, פטרוזליה וכרוב לבן מעושן (כ-3 שעות)
בתיאבון
*צילום: אליאב רן