רוטב ברביקיו ביתי של אריאל אבא אלי
רוטב ברביקיו טוב הוא מצרך חובה לאוהבי הבשר וגם אחד הרטבים שבאמת אין שום סיבה לקנות מוכן.
במטבח האמריקאי הוא ממש אבן יסוד וגם אנחנו רוצים להנות ממנו!
הכנה זריזה ויש לכם רוטב ברביקיו ביתי מתקתק ודביק שמקפיץ כל נתח במינימום מאמץ – מעוף, דרך אסאדו, פיקאניה, אנטריקוט ועוד.
בשילוב עם הצלייה בסיבוב על הספינר, מקבלים שילוב מושלם של בשר נימוח ועסיסי מבפנים וקריספי ודביק מבחוץ – חלום!
בשילוב עם הצלייה בסיבוב על הספינר, מקבלים שילוב מושלם של בשר נימוח ועסיסי מבפנים וקריספי ודביק מבחוץ – חלום!
הרוטב מתאים כזיגוג, כמרינדה או כרוטב לטבילה.
המרכיבים ואופן ההכנה:
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
כף ג’ינג’ר טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
כף ג’ינג’ר טרי קצוץ
כעת מטגנים הכל יחד.
מוסיפים:
1 פחית עגבניות מרוסקות
1 כף טימין
1 כף פפריקה מעושנת
1 כף צ’ילי גרוס
1 כף שמן שומשום
1 כוס רוטב סויה
1 כוס מייפל טבעי
מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2-3 דקות על אש קטנה עד שהרוטב מצטמצם מעט ומסמיך.
הטיפ של אריאל – מומלץ להבריש את הנתח שמסתובב לו בכיף כל 20 דקות בערך במהלך הצלייה, עד שהנתח מוכן לאכילה.
נסו וספרו לנו איך יצא!
בתיאבון