רוטיסרי אננס בפונדו שוקולד של מסעדת מושבוצ
כן! קינוח על הספינר!
המצרכים
אננסים קטנים או אננסים גדולים חתוכים
לגלייז עבור האננס
מעט רום
סוכר חום
לרוטב הפונדו
400 גרם שוקולד מריר
400 מ”ל שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל איכותית
כפית שטוחה קינמון
חצי כפית – כפית צ’ילי יבש (שאטה)
שוט של רום כהה
צליית האננסים
מקלפים את האננסים וחותכים לחצאים או שלישים אם הם גדולים, משפדים על דוקרני המזלגות של הספינר. מורחים רום ובוזקים מעט סוכר חום. ממקמים את הספינר בגובה בינוני מעל גחלים לוחשות וצולים עד לצריבה קלה.
הכנת הפונדו
מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה מוסיפים את השוקולד וטורפים להמסה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
ניתן לטבול את חלקי האננס בשוקולד או לצקת את רוטב השוקולד מעל כל אננס להגשה אישית.
בתיאבון!