רוטב ברביקיו בייתי בסגנון טקסס מהבלוג le Creme de la Crumb

מי לא אוהב רוטב ברביקיו אמריקאי אמיתי? ואם אפשר שיהיה בסגנון טקסס.

אנחנו מאמינים שאין על הבשר הישראלי אבל יש דברים שכדאי לדבוק בהם במקור
וכשאתה רוצה רוטב ברביקיו טוב, בדוק מה קורה באמריקה.

כל נתח שתסובבו על הספינר יקבל את הרוטב הזה באהבה, סיבוב השיפוד יאפשר לכם להבריש את כל חלקי הנתח בקלות, אנחנו כמובן ממליצים לחזור ולמרוח מידי פעם.

הבלוג הזה הוא פשוט מצוין ואנחנו שמחים לחלוק אתכם את כל הטוב הזה כדי לשדרג את המנגל שלכם.

הרכיבים

1.5 כוסות קטשופ
3 כפות חומץ תפוחים
2 כפות רוטב ווסטרצ’ר
1/4 כוס סוכר חום
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית אבקת פלפל קאיין
1 כפית אבקת שום
2 כפיות אבקת בצל
1 כפית מלח מתובל (אפשר גם רגיל)
3 כפות מולסה (אפשר להחליף במייפל טבעי)
2 כפיות חרדל

אופן ההכנה

לערבב היטב לאיחוד החומרים במחבת בינונית ולהביא לרתיחה,
לאחר מכן להוריד לאש נמוכה ולבשל כ- 15 דקות.
מומלץ להמתין כשעה לחיזוק הטעמים אך אפשר להשתמש גם כשחם.

בתיאבון!

לינק למתכון המקורי – https://www.lecremedelacrumb.com/dallas-bbq-sauce