פיקאניה בוויסקי ומייפל – מתכון של המעשנה של אסף

פיקאניה, נתח שרבים עדיין לא מכירים וחבל! אין כמו פיקאניה על הספינר, שיטת הצלייה האיטית בסיבוב פשוט נועדה לנתח הזה.

אז נעים מאוד, פיקאניה. היא הולכת להיות חברה קרובה שלכם.

המצרכים

מייפל טבעי

וויסקי איכותי

מלח ופלפל לפי הטעם- לאחר הצלייה

אופן ההכנה

יש להשרות את הפיקאניה בוויסקי ומייפל למשך 24 שעות.
לשפד על הספינר ולצלות מעל גחלים לוחשות בגובה בינוני עד לטמפ’ פנימית של 56 מעלות (כשעתיים בערך).
לאחר ההורדה מהשיפוד ניתן להוסיף עוד צריבה של השומן עם ברנר ואז יש לפרוס את הנתח נגד כיוון הסיבים.

אם הפיקאניה לא רכה כמו חמאה אל תקראו לנו אל בי ספינר 🙂