אנטריקוט אנגוס בחרדל, שום וסילאן – מתכון של עידו מעוז אברהם

אין על קלאסיקה, אנטריקוט על הספינר מצליח תמיד! וסוס מנצח לא מחליפים.

הויכוח על האם להשאיר את הבשר כפי שהוא או לעטוף אותו במרינדה הוא ויכוח ארוך שנים.

אנחנו אומרים – למה לא גם וגם?

אנטריקוט על שיפוד מסתובב, שומר על העסיסיות שלו יותר מכל שיטת צלייה אחרת, פשוט טעים!

אז עזבו אתכם מצלייה של סטייקים על מנגל, בעל האש הבא שלכם נסו נתח שלם ברוטיסרי!

המצרכים

3 קילו אנטריקוט אנגוס (ניתן לעטוף ברשת או לקשור)

2 כפות חרדל גרגרים

3 כפות סילאן

2 כפיות שום כתוש

מלח ופלפל

אופן ההכנה

יש לערבב את כלל המרכיבים בקערה ולצפות את נתח האנטריקוט.
עידו ממליץ להתחיל בצלייה של 15 דק’ בגובה החצובה האמצעי ולאחר מכן להרים לגובה מלא למשך שעתיים ורבע.
עידו אוהב את הבשר שלו “מדיום” אפילו “מדיום-רייר”.
אם אתם מעדיפים דרגת עשייה גבוהה יותר, השאירו את הנתח להסתובב על הספינר למשך זמן מעט ארוך יותר.

בתיאבון!